opc_loader

Gerber Dime Black

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding

☆ Uitverkocht! Dit model is niet meer leverbaar ☆

29,95 17,50
Graveren
Positie gravure
Inpakken als cadeau
Beschrijving

Gerber Dime Black

De Gerber Dime Black is een compacte, lichtgewicht Multitool die u eenvoudig aan uw sleutelbos kunt bevestigen. De Gerber Dime Black is uitgerust met 10 verschillende tools waaronder een multifunctionele tang, diverse schroevendraaiers, een vijl, een geveerde schaar, een pincet, een verpakkingsopener en een glad 3Cr13 Stainless Steel lemmet. Alle functies van de Gerber Dime Black zijn eenvoudig te openen en van buitenaf benaderbaar. De Gerber Dime Black wordt geleverd inclusief 25 jaar garantie op materiaal- en fabricagefouten.

Tools:

  • Tang
  • Draadkniptang
  • 3Cr13 Stainless Steel glad lemmet
  • Verpakkingsopener
  • Geveerde schaar
  • Middelgrote platte schroevendraaier
  • Kruiskopschroevendraaier
  • Flessenopener
  • Vijl
  • Pincet

Specificaties:

Merk: Gerber

Model: Dime Black

Aantal tools: 10

Totale lengte gesloten: 7cm

Totale lengte geopend: 10,8cm

Totale lengte lemmet: 5cm

Staalsoort: 3Cr13 Roestvrij staal

Vergrendeling: -

Van buitenaf benaderbaar mes: Ja

Met een hand te openen mes: Nee

Hardheid: -

Gewicht: 62 gram

Kleur: Zwart

Materiaal handgreep: Kunststof

Meegeleverde accessoires: -

Fabrieksgarantie: 25 jaar

Extra informatie

Gerber Dime Black Graveren

Bent u op zoek naar het perfecte cadeau voor uw vriend, man, vader, avontuurlijke vrouw, vriendin, moeder of voor een van uw zakelijke relaties? Dan kunt u ervoor kiezen om uw Multitool door ons te laten personaliseren door middel van een laser/diamantgravure. Zo kunt u uw Multitool personaliseren met een naam, datum, tekst of zelfs een logo! Voor de positie van uw gravure heeft u keuze uit 2 mogelijkheden, namelijk op het mes (lemmet) of op de handgreep. Staat een van deze graveerposities niet bij het artikel aangegeven, dan betekend dit dat er onvoldoende ruimte op de handgreep of het lemmet is, of omdat het materiaal niet geschikt is om gepersonaliseerd te worden. Onze graveerspecialist zal aan de hand van het door u verkozen artikel en uw wensen de juiste graveertechniek toepassen en de mooiste graveerpositie op het mes of op de handgreep van uw Multitool bepalen.

graveerposities multitoolgraveren

Standaard bieden wij u de keuze uit 5 verschillende lettertypes. Deze vindt u onderstaand. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen lettertype te kiezen. Dit kunt u eenvoudig tijdens het bestelproces aangeven. Uitgezonderd hiervan zijn betaalde lettertypes.

Onze standaard lettertypes:

Lettertypes Multitoolgraveren

Kosten:

Multitools met een verkoopprijs boven de €50,- voorzien wij GRATIS van een persoonlijke tekst. Ligt de verkoopprijs van uw Multitool onder de €50,-, dan rekenen wij €4,95 voor het graveren van een tekst naar keuze in een van onze 5 standaard lettertypes. De meerprijs voor het graveren van uw tekst in een lettertype naar keuze bedraagt €5,95. De meerprijs voor het graveren van een logo bedraagt €7,95. Wilt u zowel een logo als een tekst gegraveerd hebben op uw Multitool, dan rekenen wij hier een meerprijs van €9,95 voor.

Aandachtspunten:

Houdt bij het doorgeven van uw gravure rekening met de lengte van uw tekst en de duidelijkheid van uw logo. Bijzondere instructies, bijvoorbeeld qua opmaak, kunt u eenvoudig in het bestelproces aangeven.

Zorg er daarnaast voor dat de afbeelding groot genoeg is. Hoe beter de kwaliteit is van de aangeleverde afbeelding, des te beter het eindresultaat zal zijn. Bij een kleine afbeelding of een afbeelding van lage kwaliteit kunnen fijne details verloren gaan.

Uiteraard wordt iedere bestelling handmatig gecontroleerd en contacteren wij u zodra de afbeelding niet volstaat of uw graveerwensen niet uitgevoerd kunnen worden.

Wanneer u uw Multitool laat graveren, behoudt u uiteraard de volledige garantie. De mogelijkheid om uw bestelling retour te sturen komt uiteraard te vervallen.

Controleer als laatste uw bestelling goed op eventuele spelfouten!

Best verkochte artikelen
29,95 17,50
Laatst bekeken items
29,95 17,50